Cerska 35, Gornji Milanovac +381 (32) 711 065 / (63) 620 604 mitexmn@gmail.com

PRODAJA

Iza nas je preko 25 godina

iskustva u dizajniranju i izradi

najkvalitetnijieg veza za

Vaše potrebe

LOGO DIGITIZER

Naše dizajnersko razvojno odeljenje

sposobno je da Vaše delo

digitalizuje

i prebaci na platno

PROIZVODNJA

Mi koristimo vrhunske industrijske

mašine za vez sa dobro obučenim

osobljem i sposobni smo da svaku

Vašu zamisao sprovedemo kroz vez.

Proizvodnja - Vez na tekstilu - Mitex doo

Kako radimo?


Pružamo profesionalne usluge:


 

Radimo kvalitetan vez na svim vrstama tkanine i odeće  i pružamo maksimalni kvalitet u izradi.


Mitex d.o.o. je posvećen pružanju kvalitetne vez digitalizacije koje odgovaraju vašim potrebama.

Pružamo usluge veza na duksevima, košuljama, singl majicama, kačketima, šeširima, polo majicama, radnim odelima, uniformama, izrada na koži, peškirima, kao i izrada na iskrojenim delovima odeće.

Danas se skoro svako preduzeće odlučuje za promotivni vez na kapama, majicama, torbama, peškirima, jer je u poređenju sa ostalim načinima reklamiranja vez daleko najjeftiniji i najisplativiji način promocije. Upotreba kvalitetnih konaca omogućava normalno održavanje vezenih artikala, pa nije čest slučaj da vezeni motiv nadživi vezeni artikal na kom je urađen.


Da bi ste angažovali naše usluge potrebno je sledeće: dostaviti sliku, dimenzije, boje (broj boja ne utiče na cenu izrade), položaj motiva, materijal na kome se radi vez, vrsta robe, rok isporuke.


Za izradu programa potrebna je što kvalitetnija slika motiva koji se radi. Zato vas molimo da pratite navedena uputstva za formate slika koje šaljete.


 1. Ukoliko sliku donosite ili šaljete e-mailom u PC vektorskom formatu (CDR, AI, EPS, PS) vodite računa da je slika pretvorena u krive.
 2. Ukoliko sliku donosite ili šaljete mailom u PC bitmap formatu (TIF, BMP, JPG) vodite računa da slika po dužoj osi bude minimum 1500 pixela.
 3. Ukoliko donosite odštampanu sliku (fotografija, vizit karta, logo) molimo vas da slika bude što boljeg kvaliteta vodeći računa da se jasno vide svi detalji.


Procenu traženog motiva radimo u roku od 12-24 sata i ona je potpuno besplatna.


Ako vam odgovara cena izrade (cena zavisi od broja uboda vezenog motiva) pristupa se izradi programa. Napominjemo da se radi probni uzorak koji je besplatan da bi klijent video na vreme nedostatke i da bi ti nedostaci blagovremeno bili ispravljeni.

KAKO RADIMO O NAMA PROIZVODNJA KONTAKT HOME SR EN
POTREBNA VAM JE POMOĆ?  Mi smo ovde da pomognemo za sve što je potrebno. +381 (32) 711 065 +381 (32) 712 126 +381 (63) 620 604 +381 (63) 619 465    mitexmn@gmail.com

PREDUZEĆE ZA IZRADU

MAŠINSKOG VEZA


Preko 25 godina iskustva u radu sa

kompanijama širom Evrope.

Posedujemo znanje, stručnost

i najmoderniju tehnologiju.

NAŠA LOKACIJA Cerska 35 32300 Gornji Milanovac Republika Srbija Kvalitet je u svakom vezu! MITEX d.o.o. - Preduzeće za izradu mašinskog veza